Translate

lørdag 21. april 2018

Besøk til EET

Vi har nettopp hatt besøk til Territoriet fra Frelsesarmeens Internasjonale Hovedkvarter.
Internasjonalsekretær for Europa Sone, Kommandørene Eva og Johnny Kleman landet først i Kiev, og ble mottatt på flyplassen av en fin gruppe offiserer med blomster, klemmer og stor applaus.Søndag var de med på møte i Kiev Mayak korps der Kommandør Eva ga en fin hilsen, og Kommandør Johnny talte. Senere på dagen fikk de også se litt av byen i nydelig aprilsol før de dro videre til Moldova.I Moldova var det planlagt møte med offiserene på det Territoriale hovedkvarteret, gjennomgang av rapporter fra arbeidet som gjøres, og planer framover for hele territoriet.


De besøkte Divisjons hovedkvarteret i Moldova, og møtte alle som arbeider der. Deretter gikk turen nord - vestover til Ungheni korps der vi møtte korpslederne, Majorene Christina og Victor Stasiuc, og fikk se litt av det arbeidet som drives der.

Fra Ungheni dro de videre til Iasi i Romania.


I Iasi ble vi møtt av korpslederene, kapteinene Andrei og Lilja Kojukari som ga oss en fin omvisning og fortalte om alt arbeidet som har vært gjort, og som fortsatt gjøres av Frelsesarmeen i denne byen. Korpsarbeidet med sterkt sosialt engasjementet, "Geneza sentret" som er et utvidet etter- skoletid program og sosial senter, og "Atelier" (Redesign).


Over alt ble de møtt med vennlighet og gjestfrihet.
Håndtrykk og klemmer ble gitt og mottatt, mange bønner ble bedt, om visdom, styrke og velsignelse over land og folk og Frelsesarmeens arbeide. Vi opplevde et godt fellesskap og en bekreftelse på at vi er en familie på tvers av landegrenser og nasjonalitet og språk.
Guds kjærlighet binder oss sammen.


Vi ber om velsignelse over Eva og Johnny Kleman når de fortsetter sin tjeneste for Gud med ansvaret for det arbeidet  Frelsesarmeen gjør i hele Europa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar