Translate

søndag 29. april 2018

Sammen

Vi står sammen, og det kjennes godt.


Oppgavene er store og noen ganger uoversiktlige og nesten umulige, men vi står sammen. Fellesskapet gjør oss sterke, og det gir inspirasjon, håp og glede.
Den siste uka har vi vært så heldige å få dele fellesskap med de offiserene vi står sammen med i EET (Øst Europa Territorium). Det er et fellesskap på tvers av landegrenser og språk grenser.


Vi har lyttet til sang, forkynnelse og undervisning på engelsk, russisk, rumensk, ukrainsk og georgisk. Det er en salig blanding, og et herlig kor når alle synger på sitt eget språk.
Takken og lovsangen sitter løst.

Temaet for konferansen er Momentum (impuls, energi, kraft, bevegelse). Vi er en bevegelse, i bevegelse, og for å fortsatt være i bevegelse trenger vi stadig ny kraft, og noen ganger et ekstra push for å kunne fortsette.

Kommandørene Heidi og Brad Bailey fra USA har vært talere, og mange av territoriets egne offiserer har hatt ansvar for seminarer og bønnesamlinger gjennom uka.
Guds Hellige Ånd har vært tilstede og velsignet oss.
Når Gud er for oss, hvem kan da stå imot oss!

Det er virkelig en stor velsignelse å få lov til å stå sammen med denne fantastiske gruppen av inspirerte, dyktige, kreative, dedikerte mennesker i tjeneste for Gud her i Moldova, Ukraina, Georgia og Romania.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar