Translate

torsdag 29. oktober 2015

Historisk begivenhet


Lørdag den 24. oktober var vi med på en historisk begivenhet i Ploiesti i Romania.


Laura og Romica Crismariu ble ordinert til løytnanter i Armata Salvarii denne lørdagen. 
Vi fikk være med da det skjedde, og det er første gang frelsesoffiserer er blitt utnevnt i Romania. 
Det var en fin seremoni og et velsignet møte. 


Laura og Romica har signerte sin pakt. Denne pakten er først og fremst mellom dem og Gud. En hellig avtale der de har gitt sitt løfte til Gud om etterfølgelse og tjeneste basert på det kallet de har fått, og Gud gir sine løfter til dem.
Frelsesarmeen har fått kjøpt et fint hus i Ploiesti som gir gode muligheter for å drive det arbeidet vi er kalt til, og til å møte menneskers behov både til ånd sjel og kropp.


Ploiesti er en aktiv by som har utviklet seg positivt de siste ti årene. Mye er forandret her, som så mange andre steder. Det ytre bildet ser finere ut med fine parker og fontener, men det finnes også mye fattigdom og nød.


Veien mellom Chisinau og Ploiesti er ikke så verst faktisk, og det ga oss mye fint å se den dagen vi kjørte. Høsten gir landskapet i de vakreste farger, og i solskinnet får alt et nydelig gyllent skinn.Tilbake i Chisinau sitter jeg og tenker på hvilken betydningsfull helg dette egentlig har vært. Så mye uvanlig har skjedd. Så mye som var første gang noensinne. Så mye som var viktig for de to nye løytnantene og deres familie. Så mye som var veldig viktig for Armata Salvarii i Romania. Og jeg tror også at det er viktig for Gud som styrer og opprettholder alt. Han var med, og vil fortsatt være det.
Binecuvântate!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar