Translate

fredag 5. oktober 2018

Tilbake igjen

Vi er tilbake i EET etter to måneder i Norge.
Det har vært en god pause, og vi ser at arbeidet går framover, og det er mye som har skjedd mens vi var borte.

Dubossary:
Endelig har det lykkes for Frelsesarmeen å kjøpe et hus som kan være kirke, og i tillegg huse alle de aktivitetene som drives ukentlig i deres regi. Dubossary ligger i Transdnistria, som er en egenerklært republikk med eget lovverk og parlament. Dette har gjort prosessen  ekstra utfordrende. Det har vært en lang vei å gå, og mange bønner er bedt til Gud om at det skulle ordne seg. Nå kan Dubossary Korps åpne dørene for fem ganger så mange mennesker som før. Vi gratulerer, og takker Gud for dette som er et stort mirakel!
På søndag blir det høsttakkefest i Frelsesarmeens lokaler i Karl Marks gate i Dubossary.
New Beltsi:
I denne lille byen har Frelsesarmeen drevet virksomhet i et lite bolighus som var blitt så alt for lite. (Forøvrig akkurat den samme situasjonen som i Dubossary.) Man trodde det skulle være enkelt å finne et passelig hus å kjøpe, men også her har det vært mange hindringer på veien. Nå har de endelig flyttet inn i nye lokaler, og gleder seg til feiring og innvielse på søndag.Kadettene er i full gang med sitt andre år. Vi gleder oss hver gang de samles her på skolen/ hovedkvarteret for to ukers intensiv undervisning.


Høsten er kommet til Moldova og Øst Europa også. Dagene blir kortere og litt kaldere, men det er en fantastisk vakker tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar