Translate

torsdag 14. juni 2018

Jubileum

Vi feirer!
Frelsesarmeen har vært aktivt tilstede i Ukraina i 25 år, og det ble behørig markert i Kiev denne helga.


Hornorkesteret fra Winton Corps i Bournemouth i Storbritannia satte sitt preg på jubileet med sin musikk i møtene og med frilufts konserter både fredag og lørdag.På lørdagen var det lagt tilrette for en masse forskjellige aktiviteter for barn. Aktivitetene i parken ga Frelsesarmeen mange muligheter til å treffe mennesker som bor i nærområdet. Vi håper at dette kan være en døråpner til mer kontakt i dette området av Kiev, og kanskje bygge nye relasjoner og åpne nye møteplasser.
Kommandør Marie Willemark, territorialleder i Tyskland, Polen og Litauen, var invitert som hovedtaler. Hun har tidligere vært divisjonsleder i mer enn fem år i Ukraina. Det var en fest å lytte til henne.


Offiserer og soldater fra hele Ukraina var kommet sammen til denne fantastiske markeringen av 25 års tjeneste i landet. Ukraina er geografisk det største landet i Europa, og avstandene mellom korpsene er store, så det er ikke ofte man kan møtes. Vi gledet oss over å treffe venner fra alle de 8 korpsene. Lviv, Kiev, Kropivnitsky, Novy, Kharkiv, Pesochin, Dnipro and Donetsk.
Frelsesarmeen i Lviv ble startet som et korps plantings prosjekt, men vi kunne nå markere at Lviv har fått korps status. Et plantings prosjekt har også startet i Vinnitsa, men det har lagt nede det siste året. Nå satser vi på nytt og starter opp igjen etter sommeren.


Feiringen i Kiev var en stor inspirasjon for mange.
Vi gleder oss over å kunne komme sammen på denne måten og vi er takknemlige for det vi ser skjer i Ukraina divisjon.
Vi gleder oss over nye soldater, juniorsoldater og tilhørige.
Vi gleder oss over trofaste lokale ledere i korpsene.
Vi gleder oss over alle de unge som er med og deltar i Frelsesarmeens oppdrag i Ukraina.På tross av krig og uroligheter i landet ser vi muligheter når Gud møter mennesker med sin fred og kjærlighet. Må Gud fortsatt velsigne Frelsesarmeen og arbeidet i Ukraina når vi fortsetter fram mot nye 25 år, og videre....


 Må Gud velsigne Ukraina.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar