Translate

tirsdag 30. mai 2017

Jubileum

For ti år siden startet Frelsesarmeen arbeid i Iasi i Romania.


Vi hadde ikke noe hus, vi hadde ikke noen soldater, men vi hadde to inspirerte, ivrige og arbeidsomme offiserer. De hadde en visjon for hva Frelsesarmeen kunne bli i denne byen. De har bedt og arbeidet mange og lange dager, de har bygget litt etter litt, og nå kan vi feire framgang og gode resultater. Mange frivillige, tilhørige, soldater, juniorsoldater, og et stort nettverk i byen.

Frelsesarmeen har et korps i byen, en SalvatTex butikk, de driver sosialsenter for barn og vanskeligstilte familier, mange av dem er Rom. Senteret har flere ansatte, og frivillige engasjert. De driver også ReDesign (Atelier) med arbeidstreninig. Fokus er å formidle Jesu kjærlighet, gi mennesker tro på framtiden og et nytt håp.




Hele Romania region var med om feiringen, så det kom soldater og venner fra alle korpsene i Romania.

Vi var først med om åpning av en ny
SalvatTex butikk i Bacau.



Deretter aktiviteter i det nye korpset i byen med friluftsmøte og evangelisering i en nydelig park.

På ettermiddagen var det ungdomsamling i biblioteket med over hundre mennesker tilstede.



Rekrutt undervisning i Bacau gir resultat, så søndag ble det både soldatinnvielse av to nye soldater fra Bacau, og en flott jubileumsfeiring i Iasi.




Nye offiserer har tatt over stafettpinnen i Iasi, og Frelsesarmeen fortsetter tjenesten med stadig nye muligheter til å nå nye mennesker med evangeliet om Jesus Kristus og hans kjærlighet.


Vær gjerne med å be for Romania og det arbeidet Frelsesarmeen gjør i dette landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar