Translate

tirsdag 14. november 2017

En bevegelse i bevegelse

"The Whole World Mobilising" er det store slagordet i år.
På Norsk kan det engelske ordet "Mobilising" oversettes med å kommandere ut i krig eller å sammenkalle for felles innsats, - å ta ibruk.
Frelsesarmeens general har en drøm om en Arme der alle, offiserer, soldater, juniorsoldater, tilhørige, unge og eldre, gjør en felles innsats for å formidle evangeliet, tjene, og betjene mennesker i nabolag og nærmiljø, og daglig setter tro ut i praktisk og aktiv handling. to s  good news of the gospel, to reach out in practical ways, to minister to the needs of our communities and to daily put our faith into action. 
Frelsesarmeen er en bevegelse i bevegelse.

Territorial ungdomshelg bar også preg av satsingen på mobilisering med slagordet "Go Forward!"


Ca 100 ungdommer fra hele territoriet EET var i oktober samlet i Chisinau til bibelstudier, ulike seminarer, lovsang, storsamlinger, lek og moro, og evangelisering på gata.
Det er klart det byr på endel utfordringer å samle unge fra fire forskjellige land, både når det gjelder språk og uttrykksmåter, kjennskap og fellesskap, men det gikk utrolig greit.
Vi hadde tolking til Russisk, Rumensk og Georgisk om hverandre.
Vi sang på alle språkene, og vi fant ut av at ungdom er ungdom uansett hvor de bor. ☺
På storsamlingen lørdagskveld var det tid for spørsmål til ledelsen i EET. Det var utfordrende og vanskelige spørsmål om hva vi ønsker å satse på framover, om hvordan vi ser Frelsesarmeen om ti år, om hva vi ser som viktig for Frelsesarmeen dersom ungdom skal engasjeres, om Frelsesarmeen vil forandres, .....
Ja, Frelsesarmeen vil helt sikkert forandres. vi er en bevegelse i bevegelse.
Vi er i et samfunn som er i stadig forandring, og dersom vi vil være relevante for dagens samfunn så må vi være villige til å forandre både metoder og uttrykksmåter. Med ungdom som er grepet av Jesus og engasjert for oppdraget kan vi nå stadig nye mål.
Vi er på vei.

Takk til dere som vil være med å be for Frelsesarmeens ungdommer i EET, i Georgia, Ukraina, Romania og Moldova.
Gud velsigne dere.


1 kommentar:

  1. Må Herren velsigne dere rikelig for tjenesten dere utfører!

    SvarSlett