Translate

onsdag 18. januar 2017

Redesign og ny SalvatTex butikk

Iasi er den nest største byen i Romania. Den ligger nær grensa til Moldova, i regionen Moldavia, så det tar oss ikke mange timene å kjøre dit dersom grensepasseringen går uten for mye kø og venting.

Armata Salvarii har hatt korps i Iasi i 10 år.
I Oktober i fjor fikk korpset nye offiserer. De går inn i mange nye oppgaver i et, for dem, nytt korps. Samtidig skal de gjøre seg kjent med alle de ulike aktivitetene som Armata Salvarii driver i form av prosjektarbeid og sosiale tiltak i byen, og finne sin plass i det hele.

Vær gjerne med å be for dem og for alt arbeid som Armata Salvarii driver i Iasi

For to år siden ble Norway Grants "Geneza" prosjektet startet som et samarbeid mellom Frelsesarmeen i Norge og Frelsesarmeen i Romania med økonomisk støtte fra EØS. En viktig del av dette prosjektet ble lagt til Iasi der det ble åpnet et sosial senter med fokus på arbeid blant Roma befolkning og andre særlig sårbare grupper, barn og familier.Denne gangen var besøket vårt til Iasi særlig spennende fordi vi skulle være med om åpningen av både Salvatex Redesign "Artelier" og ny SalvatTex butikk.

Atelier er SalvatTex redesign. Denne arbeidsplassen har allerede gitt muligheter til opptrening for flere nye arbeidstakere. De produserer nå for salg av produkter gjennom Fretex i Norge.Ny SalvatTex butikk midt i byens hovedgate. Vi håper at dette vil gi arbeid til flere, arbeidstrening til mange og mange nye kontakter i byen. Vi ber om at butikken ikke bare må være et sted hvor folk kan finne gode tilbud på klær og ting og tang, men også kan finne noen å prate med og noen som kan formidle gode verdier og Guds kjærlighet til dem de møter.SALVATtex Iasi sitt bilde.

Vi gratulerer med ny Butikk!

Iasi er en gammel by med over 20 gamle ortodokse kirker, flere museer og mye fint å se på for turister. Det er en universitetsby med fem offentlige universiteter og over 60.000 studenter.
Vi ankom i tåke og kaldt vær, men etterhvert klarnet det opp, og det ble en nydelig kveld.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar