Translate

søndag 6. november 2016

Nye divisjonsledere

Det sies at det er en "første - gang" for alt, og vi opplever fortsatt ganske ofte i slike første gangs hendelser. Denne gangen skjedde det i Ukraina.

De nye divisjonslederne ble installert  av oberstene Rodney og Wendy Walters som de første divisjonslederne i Ukraina, utdannet og ordinert til tjeneste i Øst Europa Territorium.


De nye divisjonslederne ble ønsket velkommen på tradisjonelt vis med brød og salt.
Majorene Vycheslav og Elena Kotrutsa er fra Moldova. De har tidligere gjort tjeneste i Georgia og Moldova både som korpsledere og i forskjellige ansvar ved divisjons hovedkvarteret i Moldova. Nå tar de over som divisjonsledere i Ukraina med en god kunnskaps og erfaringsbakgrunn fra Ukraina og sitt eget territorium.

Vi fikk være med om installasjonen av Slava og Elena i Kiev der det var representanter tilstede fra alle korpsene i divisjonen. Det var en flott opplevelse!


Elena hadde et herlig vitnesbyrd, og Slava talte om viktigheten av først og fremst å bygge våre liv og våre menigheter/ korps på Guds kjærlighet, å  og formidle Guds kjærlighet til mennesker omkring oss. Han oppfordret oss til å la korpsene våre være steder der Guds kjærlighet er synlig og merkbar slik at mennesker tiltrekkes av den og finner Gud.

Sammen ba vi Guds velsignelse over Slava og Elena, og vi vil fortsette med det!
Vi takker Gud for dem.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar