Translate

fredag 26. oktober 2018

Jubileum

Det er vel verdt å markere at Frelsesarmeen har rundet 25 års tilstedeværelse og tjeneste i Georgia.
Iløpet av disse 25 årene har det vært oppturer og nedturer, men når man feirer, så er det seier og oppturer som står i fokus.

Frelsesarmeen i Georgia har idag 8 korps:
Tbilisi Central, Samgori, Didi Digomi, Ponichala, Rustavi, Megobroba, Batumi og Lagodehki. Det drives et utstrakt sosialt arbeid fra hvert av korpsene, i tillegg til ukentlige evangeliske møter, bibelgrupper og ulike samlinger for barn, unge og eldre.

Feiringen startet med familiedag i parken der korpsene sto for ulike aktiviteter for barn, og presenterte arbeidet sitt på en spennende måte.


På lørdag var det friluftsmøte på Freedom Square, midt i Tbilisi, der byens orkester deltok med trommeseksjonen. Dette tiltrakk mange skuelystne georgiere og mange turister. Bildet viser bare en liten del av trommisene som syntes det var veldig gøy å spille med oss.


Fra Freedom Square gikk vi i tog til Radisson hotell hvor jubileums møtet ble holdt. Flere av de evangeliske kirkene var representert for å gratulere Frelsesarmeen med jubileet og takke for samarbeid, tilstedeværelse og tjeneste i Georgia. Frelsesarmeens Stabssjef fra det internasjonale hovedkvarteret i London var offisiell gjest denne helga, og han ble overrakt et bevis på at Frelsesarmeen nå er offisielt registrert i Georgia på lik linje med andre evangeliske kirker.


Søndag var det stort møte i Tbilisi Central Corps hvor Stabssjefen talte og flere av Frelsesarmeens korps deltok med drama, sang og tamburin spill. Det nystartede gospelkoret sang og åtte nye juniorsoldater ble innvidd.

Når man feirer jubileum må man jo også ha kake! Frelsesarmeens eldste soldat skulle få blåse ut lysene på kaka.

Om ettermiddagen var det ungdomssamling med lovsang og pizza. Stabssjefen og hans kone, kommandørene Lyndon og Bronwyn Buckingham ble intervjuet av ungdommene og måtte svare på utfordrende spørsmål.


Vi gleder oss med offiserer og soldater i Georgia over hver sjel som blir vunnet for Jesus og hvert menneske som blir sett og hjulpet til en litt bedre hverdag i dette fantastiske landet.


Vi var så heldige å ha besøk av denne flotte gjengen salvasjonister fra Norge. Her er vi sammen med en flott representant fra Georgia.

Må Gud fortsatt velsigne Frelsesarmeen i Georgia og lede dem til stadig nye steder og nye seire.
Må Gud fortsatt velsigne Georgia, både land og folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar