Translate

fredag 22. juni 2018

Ledere er viktige

Frelsesarmeen i Romania har fått nye ledere.


Frelsesarmeen i Romania har vært uten ledere en stund. Vi har ventet lenge, men nå var tiden inne og alt ligger tilrette for et nytt kapittel for Frelsesarmeens arbeid i dette spennende og mangfoldige landet.

For første gang i historien har Frelsesarmeen nasjonale offiserer som ledere i Romania.
For første gang i historien er det ledere som snakker språket flytende og kan ha kontakt både med korpsleder, soldater, mannen i gata, både rik og fattig, høy og lav uten å måtte bruke tolk.
For første gang er det en av deres egne som har lederansvaret i regionen.
Kapteinene Roxane og Ionuts Sandu ble innsatt som regionsledere i et møte lørdag den 16. juni der vi var med på en fin seremoni og forbønns handling for dem.


Det var en veldig fin markering som samlet soldater, offiserer og venner fra alle korpsene i  landet.

Der er mange utfordringer som ligger foran, men Roxane og Ionuts stoler på Guds som har lovet å være med alle dager med sin velsignelse og kraft. Ved hans hjelp tar de imot utfordringen om å lede Frelsesarmeen i Romania Region

Roxana og Ionuts har  ei datter, Karina som er åtte år. Nå har familien flyttet fra Craiova der kapteinene startet opp Frelsesarmeens arbeid og har vært ledere for korpset i ti år.

I Craiova blir det også nye ledere.
Søndag var vi med om innsettelse av Løytnant Alex Tanasie som korpsleder. Hans kone, Luda er kadett, og hun skal ha sin praksis i Craiova under utdannelsen.
Om ikke mange ukene blir Luda og Alex foreldre for første gang.


 Fellesskap og feiring i korpset i Craiova da Alex og Luda ble ønsket velkommen som nye ledere.


Ansvaret er stort for ledere i dag.
Ledere er viktige.
Vi ønsker å velsigne både regionslederne og korpslederne og be om at Gud vil være deres leder, og gi dem styrke, fred og glede i det ansvaret de står i.
Vær gjerne med å be for dem, for Armata Salvarii og for Romania.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar